zo 17 december 2017, 03:27 uur

Nog steeds bosbrand in Antalya

Meer dan tweeduizend mensen zijn zondag betrokken bij het bestrijden van de grote bosbrand die woedt in de Turkse kustprovincie Antalya. De brand in Antalya brak donderdag uit. Door het vuur viel tot nu toe een dode, meldt De Telegraaf.

Volgens de krant lieten de Turkse autoriteiten zaterdagmiddag nnog weten dat ze de brand vermoedelijk aan het eind van die dag onder controle zouden hebben. Die voorspelling bleek te optimistisch. De brandweerlieden waren zondag nog druk in de weer.

Een medewerker van het bosbeheer liet weten dat het door de harde wind een zwaar karwei is de brand onder controle te krijgen. Hij zei dat de wind zaterdag was geluwd, maar zondag weer sterker was geworden.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl