do 18 januari 2018, 14:54 uur

Doden bij aanslagen Istanbul

Bij twee bomexplosies in Istanbul zijn zondag zeker dertien doden gevallen en tenminste 140 gewonden. De gouverneur van Istanbul, Muammer Güler, spreekt van ,,een terreuraanslag”, aldus Turkse media. Ook het Algemeen Dagblad schrijft hierover.

De eerste bom ging tegen tien uur af in een telefooncel in het voetgangersgebied in het district Güngören. De slachtoffers vielen echter toen kort daarna een tweede, veel zwaardere bom afging in de buurt van de telefooncel, in een vuilnisbak. In de omgeving bevonden zich inmiddels ongeveer duizend mensen, die waren toegesneld.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl