do 18 januari 2018, 12:43 uur

Emre Belözoglu weer naar Turkije

Emre Belözoglu gaat weer spelen in Turkije. De aanvoerder van het Turkse nationale elftal tekende een 4-jarig contract bij topclub Fenerbahçe. De 27-jarige Emre keert terug in Turkije na avonturen in Italië en Engeland.

Hij speelde vier seizoenen voor Internazionale en droeg de laatste drie jaar het shirt van Newcastle United.

Eerder speelde hij in zijn geboorteland voor Galatasaray. Met de Turkse nationale ploeg reikte Emre het afgelopen EK nog tot de halve finale. Voor het EK was de voetballer al persoonlijk akkoord met Fenerbahçe.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl