do 18 januari 2018, 05:07 uur

Toeristen omgekomen op schuimfeest

Drie mensen, onder wie twee toeristen, zijn in Zuid-Turkije geëlektrocuteerd op een schuimfeest in een luxueus hotel. De identiteit van de buitenlanders is nog niet bekend, meldde persbureau Anatolië woensdag.

Het derde slachtoffer is een 20-jarige medewerker van het vijfsterrenhotel in de provincie Antalya. Een Turk, die de schuimmachine bediende, en een Kazachstaan zijn ernstig gewond opgenomen in een ziekenhuis schrijft het Algemeen Dagblad.

Schuimfeesten zijn de laatste tijd steeds populairder in hotels en clubs aan de Middellandse Zeekust van Turkije. Miljoenen buitenlanders brengen daar hun zomervakantie door.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl