wo 17 januari 2018, 04:14 uur

Reisbureau blut: Geen vakantie Turkije

De vakantie naar Turkije die ruim 2000 Nederlanders bij de Maastrichtse reisorganisatie Sun Travel hebben geboekt gaat niet door. Sun Travel kampt met een financieel tekort en kan de reizen niet meer betalen, meldde de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) donderdag.

Volgens directeur Piet Hein Debets van SGR dreigt faillissement voor Sun Travel. Over de oorzaak van het financieel tekort kon hij donderdag nog niets zeggen. Ruim tweehonderd van de gedupeerden zouden dit weekeinde naar Turkije vertrekken.Er zijn 4 reacties

 1. marry
  Geplaatst op 17 juli 2008 om 3:06 pm uur.

  Boek toch bij een reisbureau dat al jaren meedoet en niet alleen naar Turkije aanbiedt, er zijn er genoeg en ze zijn echt niet duurder.
  Wij boeken al jaren bij OAD, Neckerman, Arke, Hotelplan enz. Er hoeft nix mis te zijn met een reisbureau dat alleen Turkije doet maar het wordt zo zachtjes aan een moeilijk verhaal na vorig jaar en nu weer de 1e op rij.

 2. xs4me
  Geplaatst op 20 juli 2008 om 4:29 am uur.

  enfin betekent in het turks niet hetzelfde als hele sukur!
  en het is overigens wel algemeen aanvaard nederlands!

 3. xs4me
  Geplaatst op 20 juli 2008 om 4:31 am uur.

  mensen in NL willen voor een dubbeltje op de eerste rij, en er zijn mensen die graag een dubbeltje willen verdienen. dan krijg je dit! het is toch vreemd dat dit alleen in NL voorkomt! Terwijl uit Nederland nog geen 8 procent van het totaal aantal toeristen naar het land gaan…Dat geeft toch te denken. Somethings rotten at the reisbureau of Holland!

 4. Sarah de Brink
  Geplaatst op 25 mei 2015 om 8:08 pm uur.

  het is niet anders, en dan nu ook een visum nodig maar gelukkig gemakkelijk kunnen regelen via http://www.visumturkijeideal.nl dus ik blijf gewoon naar Turkije op vakantie gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl