do 18 januari 2018, 06:44 uur

Aanslag Amerikaans consulaat Istanbul

Bij een aanslag op het Amerikaanse consulaat in de Turkse stad Istanbul zijn zeker 6 doden gevallen. Rond 11 uur plaatselijke tijd openden enkele schutters vanuit een auto het vuur op politieagenten voor de deur van de diplomatieke vestiging.

De schietpartij die volgde, duurde een minuut of zeven meldt SpitsNieuws. Drie van de dodelijke slachtoffers zouden terroristen zijn. De andere drie zijn agenten. Twee andere agenten raakten gewond. Voor zover bekend zijn er in het consulaat zelf geen slachtoffers gevallen.

De aanslag is nog niet opgeëist meldt ook Nu.NL.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl