wo 17 januari 2018, 06:01 uur

Corio koopt winkelcentrum in Turkije

Corio nv heeft winkelcentrum Iskenderun gekocht in de Turkse stad Iskenderun-Hatay. Dat heeft het vastgoedbedrijf dinsdag bekendgemaakt, schrijft Novum Nieuws. De totale investering in het winkelcentrum bedraagt naar verwachting rond de EUR116 miljoen.

Daarbij is het vooraf vastgestelde netto aanvangsrendement minstens 8%, zo meldt Corio, in lijn met de overige investeringen van het bedrijf in Turkije. Corio verwacht dat het winkelcentrum, haar tiende in Turkije, in de eerste helft van 2010 geopend zal worden.Er is 1 reactie

  1. htypr0
    Geplaatst op 8 juli 2008 om 8:24 pm uur.

    zaten hersey turkiyede yabancilara satiliyor…
    Migros bir ingilize satilidi.. Avrupalilar paralarini turkiyeden cekseler turk ekonomi batar… Satilik Vatan Turkiye:(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl