ma 18 december 2017, 15:49 uur

Supermarktformule voor allochtonen

In Maassluis opent volgende maand de eerste Multisuper, een supermarktformule voor allochtone ondernemers. Dat meldt het vakblad Supermarkt Actueel. De formule richt zich op buurtsupers met een vloeroppervlakte van maximaal 200 vierkante meter.

Winkeliers die zich aansluiten bij Multisuper kunnen rekenen op een maandelijkse bijdrage van 400 euro voor onder meer winkelaankleding, assortimentsamenstelling en administratie.

Multisuper Nederland verwacht dat zich tegen het eind van het jaar circa honderd allochtone ondernemers hebben aangesloten bij de nieuwe formule. In 2009 moet dat aantal zijn verdubbeld.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl