wo 17 januari 2018, 19:12 uur

Turkse bondscoach neemt ontslag

Fatih Terim is opgestapt als bondscoach van Turkije. De 54-jarige oefenmeester nam zijn besluit in de nacht van woensdag op donderdag, nadat de Turkse droom was gestrand. Terim had nog een contract tot medio 2010.

“Ik moet nog definitief met de mensen van de bond en de spelers overleggen, maar mijn besluit staat eigenlijk vast”, vertelde hij tegenover het Oostenrijkse persbureau APA. “Het was geen gemakkelijke beslissing, maar ik ben nu weer toe aan een nieuwe uitdaging.”

De Turkse voetbalbond wil echter geen afscheid nemen van bondscoach Fatih TerimLaat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl