wo 17 januari 2018, 04:11 uur

Emre Belözoglu niet fit tegen Duitsland

Emre Belözoglu komt vandaag niet in actie in de halve finales van het EK tegen Duitsland. De aanvoerder van de Turken liep al in het eerste groepsduel een hamstringblessure op en hij is nog steeds niet fit. “Hij kan echt niet spelen”, zei bondscoach Fatih Terim dinsdag op een persconferentie. Emre is niet de enige afwezige Turk.

Verdediger Emre Güngör en aanvaller Nihat Kahveci zijn vanwege blessures ook niet beschikbaar en daar komt verdediger Servet Çetin waarschijnlijk nog bij. Doelman Volkan Demirel, verdediger Emre Asik en middenvelders Arda Turan en Tuncay Sanli zijn geschorst, meldt SportWeek.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl