ma 18 december 2017, 15:42 uur

ING koopt Turks pensioenfonds

ING Groep nv neemt het Turkse pensioenfonds Oyak Emeklilik over van Oyak Bank voor euro110 mln. Dat maakt de financieel dienstverlener dinsdag bekend. De overname van 100% van de aandelen Oyak Emeklilik wordt geheel gefinancierd met aanwezige interne middelen. De transactie zal naar verwachting in de tweede helft van 2008 worden afgerond en geboekt.

Oyak Emeklilik heeft meer dan 150.000 klanten en 140 werknemers. Het pensioenfonds distribueert zijn producten zowel via een netwerk van onafhankelijke tussenpersonen en via ING Bank Turkije, het voormalige Oyak Bank.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl