ma 18 december 2017, 21:19 uur

Televisie: Activistes in Turkije

De positie van de vrouw binnen de islam is een vaak besproken onderwerp. Aanstaande zondag in Nioscoop een reportage over drie islamitische activistes in Turkije. Ieder op hun eigen manier strijden zij op basis van hun geloof voor een betere wereld. Ze doen vrijwilligerswerk bij vrouwenorganisaties, hulpinstanties en andere maatschappelijke organisaties. Drie vrouwen die een ander beeld geven over de islamitische vrouw.

Televisie
NioScoop zondag 15 juni, 15.00 uur – 15.30 uur, Nederland 2
Herhaling op zaterdag 21 juni, 10.55 – 11.25 uur, Nederland 2Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl