ma 18 december 2017, 21:32 uur

DutchVersity in de Heineken Music Hall

DutchVersity is een initiatief om alle diversiteiten binnen Nederland op een positieve manier te belichten. Comedy, Entertainment, Horizon verbreding en nog veel meer komen samen in dit groots opgezette evenement. De rode draad tijdens dit evenement zal voornamelijk comedy zijn.

Onder andere Jörgen Raymann, Cheb Kaled, ISH, Lange Frans & Baas B gaan hier hun ding doen. Verder zal de Martin Luther King Award voor het eerst buiten de VS worden uitgereikt. Deze zal worden uitgereikt door Mr. Martin Luther King 3rd, de oudste zoon van Martin Luther King.

Na afloop van het evenement zal er een marktplein zijn waar op een zeer unieke manier bedrijven en mensen bijeen komen; DutchVersity brengt natuurlijk kansen voor bedrijven, immers er zijn nieuwe markten.

DutchVersity 29 mei in de Heineken Music HallLaat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl