zo 21 januari 2018, 15:11 uur

Turkije begint EK-voorbereiding goed

Turkije is de voorbereiding op het Europees kampioenschap voetbal goed begonnen. De nationale elf wonnen dinsdagavond in het Duitse Bielefeld met 1-0 van Slowakije. Verdediger Hakan Kadir Balta maakte in de 63e minuut voor ruim 13.000 toeschouwers de enige treffer.

Turkije is sinds afgelopen weekeinde in trainingskamp in het Duitse Marienfeld. De Turken spelen in de voorbereiding nog twee oefenduels, tegen Uruguay en Finland schrijft De Telegraaf.

Het team van bondscoach Terim treft op het EK in Oostenrijk en Zwitserland op 7 juni eerst Portugal. Zwitserland en Tsjechië zijn de overige twee tegenstanders in groep A meldt de krant.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl