ma 18 december 2017, 11:43 uur

Turkse haarverminderingscrème een hit

De Turkse zakenman Cihat Dündar, oprichter en algemeen directeur van het Turkse cosmeticabedrijf Dermacos, wil Europa veroveren met zijn haarverminderingscrème. Dündar ontwikkelde deze crème op plantaardige basis schrijft SpitsNieuws.

Hij kwam bij toeval op dit idee toen hij in Noord-Turkije veel vrouwen zag met gezichtshaar. In 2003 begon Dermacos met verkopen van de haarverminderingscrème in Turkije, waar de omzet inmiddels meer dan 100 miljoen dollar bedraagt. Kort daarna volgde het Midden-Oosten.

Nu richt de Turkse ondernemer, die zijn jeugd doorbracht in Duitsland, zijn pijlen op Europa. Hij is begonnen in Nederland en andere Benelux-landen, binnenkort volgt Duitsland en de rest van Europa meldt de site.Er is 1 reactie

  1. belgin
    Geplaatst op 6 mei 2008 om 7:22 am uur.

    ya bu bildigimiz hamam otuu iste kafayi calistirmis isi ticarete dokmus siz yinede bosuna para verip pahali almayin eczanelede 2-3 ytl ye 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl