zo 17 december 2017, 03:05 uur

Grote heroïnevangst Turkse politie

De Turkse politie heeft 400 kilo heroïne aangetroffen, verstopt in vaten met olijven. De smokkelwaar werd aan de grens met Bulgarije in een vrachtauto gevonden nadat de politie verdenkingen was gaan koesteren tegen het betrokken exportbedrijf. Dat meldt De Sp!ts.

De vondst werd woensdag op de grenspost Kapikule gedaan. Turkije kampt met veel drugscriminaliteit. Het ligt op de smokkelroute van Aziatische drugs naar de markt in West-Europa. De grootste hoeveelheid heroïne die de Turkse politie heeft gevonden, was vorig jaar een partij van 565 kilo.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl