ma 18 december 2017, 11:39 uur

Open dag in Turkse Moskee

De Turkse Orhan Gazi moskee aan de Schutskampstraat in Den Bosch houdt morgen open dag. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers daar de dialoog of discussie aangaan met moslims. Dat meldt het Brabants Dagblad.

De moskee wil de negatieve beeldvorming van de Islam tegengaan. Met deze open dag hoopt de moskee de drempel tot de Turkse cultuur en de Islam te verlagen.Er zijn 2 reacties

 1. Haryjete
  Geplaatst op 24 mei 2011 om 9:21 pm uur.

  Aan de redaktie van het Turksnieuws.nl

  Ik heb een vraag aan u.
  Hoe staat de Turkse gemeentschap tegen over transgenders?
  Ik ben zelf een transgender. Maar ik ben ook op zoek om de voor oordelen weg te halen zo wel bij de transgenders als bij de Turkse gemeentschap.
  Ik ben nu bezig om binnen de vereenging van LKG. T&T ze ook zo ver te krijgen. Ik weet dat er wel intressen is om daar aan mee te werken. Ik hoop dat er ook intressen ik bij in de gemeentschap.

  Met vriendelijke groet

  H.F. Zenhorst

 2. hatice
  Geplaatst op 25 mei 2011 om 1:05 am uur.

  Geachte Heer, Mevrouw, Zenhorst,

  Ik vraag me af of u deze vraag zomaar kunt stellen aan de beheerders van een site als deze en daarbij een breed en realistisch en gedragen antwoord kunt verwachten…

  U vraagt de beheerders van een site binnen een groep (om het even welke) toch niet meteen om een positie of mening namens de hele groep te presenteren als daar zelfs deskundigen nog geen beeld van hebben…

  Ik zou u willen verwijzen naar het COC en naar projecten als Dialoog en of Respect2Love of wellicht bijvoorbeeld het Inspraak Orgaan Turken of initiatieven als Secret Garden en of Pink Istanbul. Zij doen onderzoek en of houden zich bezig met de door u aangegeven onderwerpen. Ik denk dat zij veel meer kunnen met uw toch wel zeer specifieke vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl