do 18 januari 2018, 12:45 uur

Woning Turkse man belaagd

Opnieuw is een woning aan de Hellevoetse Discusstraat doelwit geworden van vandalen. Het gaat om hetzelfde huis als waar eind februari tot twee keer toe met vuurwerk de voordeur werd vernield meldt het Algemeen Dagblad.

Onbekenden barricadeerden afgelopen vrijdag op zaterdagnacht de voordeur en voortuin. Met een schroeftol werden planken tegen de voordeur geschroefd. Uit buurttuinen werden tuinstoelen, banken, tafels en kliko’s naar de voortuin gesleept.

De bewoners -een 43-jarige man van Turkse komaf en zijn 48-jarige Nederlandse vrouw- zijn zwaar aangeslagen nu hun huis voor de derde keer is getroffen, kennelijk met het doel het paar te duperen. Bij de tweede keer vermoedden zij al een gerichte actie.Er is 1 reactie

  1. j.
    Geplaatst op 10 maart 2008 om 1:15 pm uur.

    waarom wordt de identiteit van de man erbij gesleept..staan er ergens verwijzingen naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl