di 16 januari 2018, 08:59 uur

Ersin Kiris over ‘De Tegenfilm’

In het MTNL programma ‘de tafel van Babel’ praat Tarik Yousif met programmamaker Ersin Kiris. Samen met Vincent van der Lem maakte hij DE TEGENFILM tegen Geert Wilders. DE TEGENFILM ging op dinsdag 19 februari op internet in première.

Hij werd via diverse websites ruim 100.000 keer bekeken, heeft meer dan 2000 Hyvesvrienden en er zijn door de PVV kamervragen aan minister Plasterk gesteld. Is Wilders echt zo’n groot gevaar? En wat is de les uit de film, als die er al is?

In de tafel van Babel maakt Tarik Yousif samen met een nieuwe generatie gasten, zaken zichtbaar die niet altijd even zichtbaar zijn. De tafel van Babel is een programma van Multiculturele Televisie Nederland (Mtnl). Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.detafelvanbabel.tvEr zijn 2 reacties

 1. Gorkum
  Geplaatst op 29 februari 2008 om 8:09 pm uur.

  De enige grap in dit filmpje is dat WA in 2015 weer vader wordt. Dat moet dan bij zijn vierde vrouw zijn. De vrouwen die zijn grootvader bezat waren ontelbaar.

  Nog eentje dan : aan het eind wordt een telefoongesprek met de PVV ondertiteld met : “ik vindt”

 2. MeTtOoW
  Geplaatst op 5 december 2009 om 7:35 pm uur.

  2 jaar geleden zag ik ersin op schiphol wij zaten gwn in dezelfde vliegtuig!
  bn kk blij vriend 😛

  Ersin 4 life !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl