zo 17 december 2017, 22:34 uur

Aegon koopt Turks pensioenbedrijf

Aegon neemt Ankara Emeklilik Anonim Sirketi, een Turks levensverzekering- en pensioenbedrijf, over. Dat heeft de onderneming dinsdag nabeurs bekendgemaakt zonder een transactiesom te noemen meldt Novum Nieuws.

Daarmee zet Aegon een eerste stap op de Turkse markt voor levensverzekeringen en pensioenen. Deze markt is volgens de verzekeraar van belang omdat hij aantrekkelijke lange termijn groeimogelijkheden biedt.

Ankara Emeklilik wordt overgenomen van Polis Bakim ve Yardim Sandigi. Het Turkse bedrijf heeft meer dan 54.000 pensioendeelnemers en een beheerd vermogen van circa EUR 35 miljoen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl