vr 19 januari 2018, 12:34 uur

Merkel en Erdogan staan stil bij brand

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft vrijdag samen met de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan een minuut stilte in acht genomen voor de negen slachtoffers van een brand in de Zuidwest-Duitse stad Ludwigshafen.

Alle slachtoffers waren Turks en er gaan geruchten dat de brand is aangestoken door racisten. Om spanningen te doen afnemen kwamen de Turkse krant Hürriyet en de Duitse Bild vrijdag met een gezamenlijk hoofdartikel, waarin Duitsers en Turken tot kalmte worden gemaand en tot samenwerking worden opgeroepen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl