vr 19 januari 2018, 12:42 uur

Doden door explosie in Turkse fabriek

Zeker zeventien mensen zijn donderdag gedood door een explosie op een industrieterrein in de Turkse stad Istanbul. Ongeveer zeventig mensen raakten gewond. Vier gewonden zijn er zeer slecht aan toe schrijft Nu.NL.

Dat hebben de autoriteiten in Istanbul laten weten, aldus de nieuwszender CNN Turk. Onder het puin zouden nog ongeveer twintig mensen liggen. Het pand van vijf verdiepingen is grotendeels verwoest. Gouverneur Guler van Istanbul zei dat de explosie vermoedelijk is ontstaan in een illegale vuurwerkfabriek. De Turkse autoriteiten denken niet dat sprake is van een aanslag.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl