zo 17 december 2017, 03:17 uur

Vakantievierende homo mijdt Turkije

Nederlandse homo’s delen de liefde van heteroseksuele landgenoten voor Turkije als vakantieland niet. Nog geen drie procent van de homo’s viert het liefst vakantie in dit land. Dat heeft vooral te maken met het ontbreken van uitgaansmogelijkheden voor homo’s, blijkt uit een onderzoek onder bezoekers van de website van Gay Krant Magazine schrijft Nieuws.NL.

Met de visie van moslims op homo’s heeft het mijden van Turkije niets te maken, denkt een woordvoerder van de Gay Krant. “Vooral de Turkse Rivièra is vrij liberaal.” Dat er in Turkije nauwelijks uitgaansgelegenheden voor homo’s zijn, zou wel te maken hebben met de moslimcultuur in het land.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl