ma 18 december 2017, 11:53 uur

Kenan Sofuoglu in tv commercial

De populariteit van Kenan Sofuoglu, de eerste Turkse wegrace wereldkampioen, is na het behalen van zijn World Supersport titel in zijn geboorteland behoorlijk gestegen. Dat schrijft Racesport.nl.

Sofuoglu was tot aan het behalen van zijn World Supersport titel in zijn geboorteland Turkije niet meer dan een doorsnee sportman en weinigen zouden de HANNspree ten Kate Honda coureur herkennen als ze hem op straat zouden tegenkomen.

Echter na het behalen van de wereldtitel kwam daar razendsnel verandering in en stond er een grote menigte te wachten op het vliegveld in Turkije die Sofuoglu een onvergetelijke thuiskomst wisten te bezorgen, ging de wereldkampioen op bezoek bij de president en kreeg een belangrijke nieuwe toegangsweg naar zijn woonplaats officieel de naam ‘Kenan Sofuoglu straat’.

Sinds kort is Sofuoglu ook te zien in een aantal tv commercials:Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl