do 18 januari 2018, 06:57 uur

Weer demonstraties in Duitsland

Enkele duizenden Turken zijn zaterdag in twee Duitse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de Koerdische rebellenbeweging PKK. In Frankfurt werd door tussen de 1.000 en 1.300 mensen met Turkse vlaggen gezwaaid en in het centrum van München zelfs door naar schatting drieduizend mensen. In geen van beide steden werden problemen gemeld. Eerder kwam het in Duitsland tot confrontaties tussen groepen Koerden en Turken.

In Wenen hebben zaterdag zo’n 1.200 mensen gedemonstreerd tegen een eventueel Turks offensief tegen de PKK in Noord-Irak. De protestmars was georganiseerd door FEYKOM, een federatie van Koerdische verenigingen in Oostenrijk. De meeste betogers waren Koerden. Ook in Wenen verliep de betoging rustig meldt Nieuws.NL.Er zijn 3 reacties

 1. Mehmet
  Geplaatst op 12 november 2007 om 8:31 am uur.

  Pkk wordt onder geen geding een terroristische organisatie genoemd…

  In alle Europese media is dit zo…

  vraag…

  Steunt Europa Terrorisme of… Is Europa zelf bang doelwit te worden….en daarom met terroristen aan tafel afgesproken dat zij Terrorisme zullen steunen in ruil voor rust in eigen land…

  Mehmet

 2. daniel
  Geplaatst op 10 september 2013 om 9:46 pm uur.

  praat je nu van het turkse staatsterrorisme?

  • Alper
   Geplaatst op 11 september 2013 om 8:57 am uur.

   Turkije is een veilig land. Niks staatsterrorisme. Vechten tegen de terroristen, dat is wat het leger doet. Wij staan achter ons leger. Dat kun je hier in Nederland niet zeggen. Allemaal zuiplappen. ( door verveling )

   Proud to be a Turk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl