wo 17 januari 2018, 19:07 uur

Rol Milli Görüs in moskee onderzocht

De Stichting Milli Görüs die deelnam bij de bouw van de Westermoskee in Amsterdam zal onderzocht worden op extremistische invloeden. Dat stelde minister voor Wonen, Wijken en Integratie Ella Vogelaar (PvdA) donderdag in overleg met de Tweede Kamer.

Daar werd volgens Nieuws.nl gesproken over de bouw van de nieuwe Turkse moskee in stadsdeel De Baarsjes. De bouw ligt sinds eind vorig jaar stil. Eerder in het overleg stelde Vogelaar dat uit AIVD-rapporten was gebleken dat Milli Görüs geen extremistische organisatie was.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl