ma 18 december 2017, 11:46 uur

Geen Turkse betoging in Antwerpen

De manifestatie die de Unie voor Turkse Verenigingen komende zaterdag wilde houden op de Bolivarplaats in Antwerpen, is afgelast. “Wij sluiten ons aan bij de meeting die dan op het Schumanplein in Brussel wordt georganiseerd. De burgemeester heeft daar al toestemming voor gegeven”, zegt Selamet Belkivan van de Unie.

De meeting op het Schumanplein vindt plaats om 14 uur. Naast de Unie voor Turkse Verenigingen nemen er ook nog verschillende andere Turkse organisaties aan deel. Volgens Belkivan wordt het een protest tegen terreur in het algemeen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl