wo 17 januari 2018, 19:15 uur

Toch onderzoek naar dood Turkse

De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 27-jarige Turkse vrouw uit Beverwijk. Cigdem Acar werd op 13 september dood aangetroffen. Een verdachte, vermoedelijk de ex-echtgenoot van de vrouw, zit hangende het onderzoek vast.

In haar woning aan de Graaf de Lambertstraat werd de vrouw ’s ochtends gevonden. Duidelijk was dat haar overlijden geen natuurlijke oorzaak had. De politie heeft aanvankelijk geen bekendheid aan de zaak gegeven omdat het vermoeden van zelfdoding bestond. Volgens goed gebruik wordt daar in de media geen ruchtbaarheid aan gegeven, schrijft Het Noordhollands Dagblad.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl