vr 19 januari 2018, 06:23 uur

Doorbraak moord op Nederlanders

Turkse rechercheurs die belast zijn met het onderzoek naar de dubbele moord op Robert Klaarmond (79) en An van Staveren (71) verwachten een snelle doorbraak. ,,We hebben een hoofdverdachte, maar dat hebben we hem nog niet laten weten,’’ zegt een agent van de technische recherche in het Algemeen Dagblad.

,,Hij is nog niet in staat van beschuldiging gesteld. Als vaststaat dat we voldoende bewijsmateriaal tegen hem hebben, gaan we tot actie over en kunnen we hem vasthouden tot aan het proces. Zonder hard bewijs kunnen we hem maar 24 uur in voorlopige hechtenis houden. Daarna zou hij kunnen vluchten.’’Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl