do 18 januari 2018, 12:47 uur

Toeristen gearresteerd wegens bingo

De Turkse politie heeft zeven Britse toeristen gearresteerd. De zware misdaad die het zevental beging was het spelen van een potje bingo. De bingospelers werden door de zwaar bewapende agenten omsingeld en moesten lijdzaam toezien hoe hun bingospullen in beslag werden genomen.

Nadat hen vier uur lang het hemd van het lijf was gevraagd, werden ze met elk een boete van 42 pond (ruim 60 euro) weer vrijgelaten. Bingo wordt in Turkije gelijk geschaard aan gokken. En dat is in Turkije verboden.Er is 1 reactie

  1. ???
    Geplaatst op 4 oktober 2007 om 4:41 pm uur.

    belachelijk !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl