do 18 januari 2018, 06:48 uur

Nederlandse zanger opgepakt in Turkije

De Nederlandse zanger René Schuurmans is tijdens een werkvakantie in Turkije in de boeien geslagen door de politie. De Brabantse zanger was met 150 fans naar Turkije afgereisd om er een clip op te nemen.

Volgens De Telegraaf hadden René en zijn collega’s tijdens de voorbereidingen op het tripje geen rekening mee gehouden dat het in Turkije verboden is om lukraak opnames te maken. De zanger had niet om toestemming gevraagd.

Na zijn arrestatie heeft de Turkse politie heeft de beelden van de videoclip nader bestudeerd, waarna Schuurmans ze weer terugkreeg. Na enkele uren op het politiebureau werden de zanger en zijn manager heengezonden.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl