ma 18 december 2017, 21:26 uur

OM raakte 160 kilo heroïne kwijt

In onderzoeken naar heroïnehandel vanuit Turkije is het Openbaar Ministerie 160 kilo heroïne kwijt geraakt. Dat meldt actualiteitenprogramma Nova maandagavond. Het gaat om drugs uit drie verschillende in beslag genomen partijen. Uit processen verbaal zou blijken dat van de in beslag genomen drugs steeds minder is vernietigd dan in beslag is genomen.

Hoogleraar strafrecht Ybo Buruma heeft de processen-verbaal bekeken. “Het is sowieso hartstikke fout wat er aan de hand is. Óf het OM weet wat er aan de hand is en dan hebben we natuurlijk een schandaal van de eerste orde. Of het OM weet niet wat er hier aan het gebeuren is, en dat is dan het bewijs dat het systeem niet goed in elkaar zit”, concludeert de jurist. Wat er met de heroïne is gebeurd, is onduidelijk.Er is 1 reactie

  1. laz
    Geplaatst op 15 januari 2008 om 3:43 pm uur.

    hahaha goed op je spullen letten maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl