di 16 januari 2018, 08:58 uur

Onderzoek beleggingen in Turkije

De fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst Fiod-ECD heeft een onderzoek ingesteld naar beleggingsfraude met vakantiehuizen en een golfresort in Turkije. Bij de Fiod-ECD en politie is ‘een groot aantal’ meldingen en aangiftes binnengekomen van gedupeerde investeerders, laat het Openbaar Ministerie maandag weten.

De Fiod-ECD heeft een e-mailadres geopend voor slachtoffers. De dienst houdt zich behalve met het bestrijden van fiscale fraude bezig met beleggingsfraude, witwassen en faillissementsfraude. Er zijn geen mededelingen gedaan over het aantal slachtoffers dat zich heeft gemeld.Er is 1 reactie

  1. tip
    Geplaatst op 27 september 2007 om 7:02 am uur.

    Ja ook dom van die mensen om 50.000 eurie in een project te stoppen waar ze zgn. gegarandeerde winsten uitkeren.
    Ga lekker naar de bank en vraag advies. Of investeer in een project in je eigen land zoals huurpanden of de scheepvaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl