ma 18 december 2017, 15:48 uur

Chemische wapens bij Turks leger?

De Turkse hoofdaanklager heeft vrijdag een onderzoek gelast na een claim van de grootste Koerdische partij dat het leger mogelijk chemische wapens tegen Koerdische rebellen heeft ingezet, berichtte persbureau Anatolia.

Het onderzoek kan ertoe leiden dat de Sociaal-Democratische Partij (DTP) verboden wordt. Volgens DTP zijn op 25 augustus tien rebellen van de Koerdische Arbeiderspartij (PKK) en twee militairen gedood door het gebruik van chemische wapens, tijdens een geheime operatie nabij de grens met Irak en Syrië. Het leger ontkent de aanklachten.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl