wo 17 januari 2018, 06:06 uur

Herdenking voor verongelukte Adnan

In jongerencentrum Dock-03 (Hendrik Ido Ambacht) is binnenkort een herdenking voor Adnan Katirci, de Ambachtse jongen die zondag 19 augustus in Turkije is omgekomen bij een verkeersongeval.

Vrienden overwegen een stille tocht te houden en een gedenkplaats in te richten. Ze zouden dat fijn vinden omdat er voor hen geen gelegenheid is geweest om waardig afscheid te nemen, schrijft Het Algemeen Dagblad.

Adnan (16) is een dag na zijn overlijden ter aarde besteld in Konya. Hij is de achtste uit een gezin van negen kinderen. De familie vertrok vorige maand naar Turkije voor vakantie en om de bruiloft van een neef te vieren.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl