vr 19 januari 2018, 12:39 uur

Voetbalclub weigert Turkse Belgen

Voetbalclub Anderlecht wil geen tickets verkopen aan twee Belgen van Turkse afkomst. Zij doen hun beklag in La Dernière Heure. Het gaat om tickets voor de Champions League-wedstrijd tegen Fenerbahçe, schrijft VoetbalPrimeur.

Volgende woensdag speelt Anderlecht de terugwedstrijd van de voorronde van de Champions League tegen het Turkse Fenerbahçe. In België wonen vele Turken en onder hen zijn er ook enkele Anderlecht-supporters, maar de Brusselse club weigert nu tickets te verkopen aan Belgen van Turkse origine.

Het risico dat het om Fenerbahçe-supporters kan gaan zou te groot zijn. “Als wij Belgen van Turkse origine weigeren is dat enkel en alleen voor de veiligheid”, vertelt de woordvoerder van Anderlecht. “We hebben vorig jaar veel problemen gehad met italobelgen die tijdens de wedstrijd tegen Milan tussen onze fans zaten. Dat willen we nu vermijden.”



Er is 1 reactie

  1. Dandik
    Geplaatst op 26 augustus 2007 om 3:07 pm uur.

    Lijkt toch verdomd veel op “Aparteid”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl