zo 17 december 2017, 03:21 uur

Arrestatie oud-directeur Westermoskee

De politie heeft woensdag in Amsterdam oud-directeur van de Westermoskee Ãœzeyir Kabaktepe gearresteerd. Dat heeft een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam donderdag laten weten.

Kabaktepe was tot november directeur van beleggingsmaatschappij Manderen BV, die in opdracht van de Turkse organisatie Milli Görüs de Westermoskee in het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes wilde bouwen.

Kabaktepe is aangehouden in verband met een onderzoek van justitie naar mogelijke verduistering en witwaspraktijken van Manderen BV. Kabaktepe zit nog vast, aldus het OM.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl