di 16 januari 2018, 08:57 uur

Trendy hoofddoek voor mevrouw Gül

Abdullah Gül krijgt in zijn strijd om het Turkse presidentschap steun van zijn vrouw: zij heeft een bekende Turkse modeontwerper gevraagd een moderne hoofddoek voor haar te maken, die ook de seculiere Turken gunstig moet stemmen. Dat schrijft Elsevier.

Het Turkse parlement stemt vandaag in een eerste ronde (opnieuw) over de nieuwe Turkse president. Haynurissa Gül probeert de seculiere Turken gunstig te stemmen door zich een moderne hoofddoek te laten aanmeten. Hiervoor heeft ze de bekende, in Wenen wonende Turkse mode-ontwerper Atil Kotoglu om hulp gevraagd. De stijl moet voor alle Turken acceptabel zijn, luidde de opdracht.Er zijn 3 reacties

 1. Gorkum
  Geplaatst op 20 augustus 2007 om 4:22 pm uur.

  Beter laat dan nooit zullen we maar denken. In Atil Kotoglu heb ik geen enkel vertrouwen: jaren ’50 Nederland-kleding. Iedereen weet dat je voor de meest sexy hoofddoekjes in Iran moest zijn.

 2. waarom HOOFDDOEK
  Geplaatst op 21 augustus 2007 om 2:05 pm uur.

  alle vrouwen van onze profeet droegen een hooddoek, en zeker niet sexy.
  islama gore musluman olan bayanlar, vucutlarini belli etmiyecek sekilde bol elbise ve asiri dikkat cekmiyecek sekilde elbise giyinmeli. AYRIYETEN BASLARINIDA ISLAMA UYGUN SEKILDE ORTMELI .DUS NIET STRAK EN NIET BEWUST AANTREKKELIJK.
  istiyen karsi cikabilir ancak bu islama gore.
  ve cokda dogru bence,nitekim degerli kadinlarimiz bir esya degilki pazarliyalim degersiz hale getirelim.

 3. Gorkum
  Geplaatst op 22 augustus 2007 om 12:56 am uur.

  Jij hierboven. Waar kom je vandaan ? Nooit gehoord waarom Mustafa Kemal kopvodden verbood ? Wil je soms ook dat Gul een fez op zijn hoofd zet ? Zijn vrouw ziet er best aardig uit en een vlot hoofddoekje – niet van die tafelkleedjes – zullen het leger en de seculieren hopelijk zonder veel morren aanvaarden. Gul wordt president van alle turken van alle overtuigingen en zijn vrouw moet daarmee rekening houden.

  PS Ik heb niks tegen hoofddoekjes. Die van AH zijn best aardig maar alsjeblieft geen kopvodden. Kan niet 1 van die 100 Turkse TV-zenders een wedstrijd voor het meest passende hoofddoekje voor Haynurissa houden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl