do 18 januari 2018, 12:45 uur

Turkse Kebabverkoper maakt zomerhit

De zomerhit van 2007 lijkt te zijn geboren: ‘Mange du Kebab’ van Lil’Maaz, alias voor een kebabverkoper te Parijs. Het liedje ‘eet kabab’ van de Turkse immigrant Yilmaz Karaman, is deze week op single verschenen meldt het NRC handelsblad.

Vier jaar geleden kwam Yilmaz Karaman naar de Franse hoofdstad Parijs, waar hij een baantje in een grillroom vond. Tijdens zijn werk verzon hij een eigen liedje: „Eet kebab, eet kebab, mijn vriend.” Dat hoorden enkele medewerkers van EMI, wier kantoor naast de grillroom ligt en die daar tussen de middag een broodje kebab kwamen halen. Ze brachten Karaman naar een van hun studio’s en namen zijn liedje op.

Op de video dansen de Turkse immigrant en zijn collega’s tussen toonbank en vleesspit als waren zij heuse hiphoppers – voor de gelegenheid heeft Lil’Maaz een vuistdikke gouden ketting om zijn nek. De klanten zwaaien vrolijk mee.Er zijn 3 reacties

 1. erkan
  Geplaatst op 10 augustus 2007 om 9:00 am uur.

  bu ne be hahahahaaaaaaaaa

 2. Dandik
  Geplaatst op 10 augustus 2007 om 3:45 pm uur.

  Ik heb geen kebab gezien, alleen maar döner. Wat mensen allemaal wel niet doen.

 3. medut
  Geplaatst op 13 augustus 2007 om 5:07 pm uur.

  cookkk supperrrr…

  cCc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl