wo 17 januari 2018, 04:17 uur

Doden door ongeluk in Turkije

Door een botsing van een busje met een vrachtauto in Turkije zijn maandag zeker tien mensen omgekomen. Ook raakten diverse mensen gewond door het ongeval dat plaatshad op een weg in de provincie Sivas.

Volgens het Turkse persbureau Anatolia zaten in het busje hoofdzakelijk Koerdische hazelnootplukkers die van de zuidoostelijke provincie Diyarbakir op weg waren naar de hazelnootvelden in het noorden van het land.

Iedere zomer vertrekken honderden werklozen uit het zuidoosten naar het noorden van Turkije om daar seizoenswerk te doen.Er zijn 2 reacties

 1. Selen
  Geplaatst op 7 augustus 2007 om 1:40 pm uur.

  ONCELIKLE OLENLERIMEZE ALLAHTAN RAHMET & SEVDIKLERINE ve ailelerine sabir dilerim. Gercektende cok aci birsey o insanlarin bir ekmek parasi ugruna yollarda cesetlerini toplamak. Dun aksam televizyonda gordum ve cok dokundu bana. Ben kendim turkiyede yasamiyorum, hollandada buyudum yani hayat sartlari benim icin bukadar zor degil. Ama alti ustu bir ekmek parasi icin,o dogudan gelen insanlarin canlarindan olmasi aci verici birsey…

  Butun olenlerin yakinlarina yeniden allah sabir versin diyorum & boyle kazalarin bizim cennet olan Turkiyemizde birdaha da yasanmamasini diliyorum..

  Selamlar,

  Selen….

 2. Hasret
  Geplaatst op 10 augustus 2007 om 11:35 pm uur.

  Amiiiiiiiiiin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl