ma 18 december 2017, 11:38 uur

Fenerbahçe wint Turkse supercup

Fenerbahçe heeft de Turkse Super Cup gewonnen. De landskampioen won in het Duitse Keulen met 2-1 van bekerhouder Beşiktaş Istanboel. Bij de rust stond het 1-1. Deivid de Souza had Fenerbahçe in de 14e minuut op 1-0 gebracht.

Zes minuten later scoorde Deivson Rogerio da Silva de gelijkmaker. Mateja Kezman besliste de wedstrijd in de 84e minuut. In de slotminuut werd BeÅŸiktaÅŸ-kapitein Ibrahim Uzulmez nog met rood uitgesloten.Er is 1 reactie

 1. nefize
  Geplaatst op 6 augustus 2007 om 5:06 pm uur.

  en buyuk fener
  oley…
  oley……
  ooooleeeeeeeyyyyyy………….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl