wo 17 januari 2018, 04:11 uur

UÄŸur Yildirim gaat naar Turkije

UÄŸur Yildirim (25) zet zijn loopbaan voort in Turkije. De aanvaller van SC Heerenveen tekent vandaag een driejarig contract bij Gaziantepspor en hoopt in zijn tweede vaderland het plezier in het voetbal terug te vinden, schrijft De Telegraaf.

,,Mijn terugkeer naar Turkije is geen vlucht. Ik heb jonge kinderen en wil dat zij iets meekrijgen van de Turkse cultuur en het geloof”, benadrukt hij. Als het onderwerp Nederlands elftal ter sprake komt, reageert Yildirim terughoudend. ,,Daar wil ik het niet meer over hebben” zegt hij tegen de krant.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl