di 16 januari 2018, 08:57 uur

Turkse kandidaat doodgeschoten

Een onafhankelijke kandidaat voor de Turkse parlementsverkiezingen van 22 juli is maandagavond in Istanbul doodgeschoten. De twee daders, die aanvankelijk ontkwamen, werden dinsdag door de politie gearresteerd meldt Nieuws.NL.

Nadat hij maandagavond aan een televisieprogramma had meegewerkt werd de 42-jarige kandidaat, Tuncay Seyranlioglu, op weg naar huis in zijn auto doodgeschoten. Drie andere mensen die in de auto zaten, werden gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

Volgens zijn website was Seyranlioglu een zakenman en eigenaar van een kleine krant in Istanbul. Het persbureau Dogan meldde dat hij de twee daders kennelijk geld schuldig was en dat hij eerder al eens was beschuldigd van fraude.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl