vr 19 januari 2018, 11:04 uur

Peuter sterft op achterbank auto

In de verzengende hitte is in Turkije een meisje van 2 jaar om het leven gekomen. Het meisje lag op de achterbank te slapen terwijl het buiten 36 graden was. In de auto was het logischerwijs nóg warmer en die temperatuur werd het meisje fataal, meldt RTL Nieuws.

Haar ouders hadden niet gemerkt dat ze in de auto was gekropen. Even daarvoor was ze nog gewoon aan het spelen in de tuin van het gezin. De familie uit het zuiden van Turkije is kapot van verdriet.Er zijn 3 reacties

 1. CAMBAZZZZ
  Geplaatst op 9 juli 2007 om 5:23 pm uur.

  goed opletten als je kinderen hebt

 2. Test
  Geplaatst op 11 juli 2007 om 12:00 pm uur.

  Allah anneye babaya yardimci olsun

 3. Nazli
  Geplaatst op 11 juli 2007 om 2:57 pm uur.

  Dat is heel wat anders dan die Nederlandse vrouw die vergat haar kind naar de oppas te brengen en direct doorreed naar haar werk. Terwijl haar baby van 6 maanden achter in de auto in haar maxicose 8 uur lang op haar moeder heeft moeten wachten. Toen moederlief terug kwam van het werk ontdekte ze haar baby op de achterbank. Het bleek, dat het babytje was overleden door verstikking, in de auto was het warmer dan 40graden!

  Opletten als je kinderen hebt, dat zeker. Maar vergeten dat je kinderen hebt is helemaal van de zotte…
  Allah kimseye gostermesin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl