vr 19 januari 2018, 12:40 uur

Duitsland eist vrijlating tiener

De Duitse regering heeft Turkije gevraagd om de onmiddellijke vrijlating van een 17-jarige Duitse scholier, die al tien weken in een Turkse cel zit na een ‘vakantieflirt’ met een 13-jarig Brits meisje.

Half april arresteerde de politie van Antalya Marco Weiss, die met zijn ouders vakantie vierde in de Turkse badplaats, op verdenking van seksueel misbruik van kinderen. Daarvoor kan hij acht jaar cel krijgen schrijft Elsevier.

De jongen was tijdens zijn vakantie verliefd geworden op een 13-jarig Brits meisje uit Manchester. De jongen bezweert dat ze alleen wat gezoend en geflirt hebben. Bovendien had het meisje tegen hem gezegd dat ze vijftien was. Maar haar moeder heeft een aanklacht tegen de jongen ingediend bij de Turkse politie.

De jongen zit daarom nu al tien weken vast in de gevangenis van Antalya, waar hij een cel met één wc en één douche deelt met dertig Turkse medegevangenen schrijft het blad.Er zijn 5 reacties

 1. meltem
  Geplaatst op 25 juni 2007 om 1:46 pm uur.

  Foeii…overdrijven is ook een kunst….Wat erg toch weer dat het slecht gesteld is met de gevangenissen in Turkije…die arme jongen moet zn wc en douce delen met 30 medegevangenen…Hij wordt tenminste niet vergast onder de douche….Duitsland moet maar wachten totdat ze in Turkije klaar zijn met onderzoek doen…die moeder heeft tenslotte niet voor niets een aanklacht ingediend.

 2. gea
  Geplaatst op 27 juni 2007 om 8:50 pm uur.

  meltem, dit slaat natuurlijk nergens op, ik ben het met je eens dat men ook turkije niet altijd zo moet afkraken, maar over dat douchen vind ik wel weer erg cru. en over die engelse meisjes wel eens een paar van die meisjes tegengekomen? in turkije? nou als het mijn dochters waren brak ik ze hun beide benen, zoals die meisjes van 13 er bij lopen, de vrouwtjes van de roze buurt zouden er jaloers op zijn. dat is dus vragen om moeilijkenheden. en dan nadien de grote onschuld uit hangen.
  geloof me ik heb ze vaak genoeg gezien in de 15 jaar dat ik in turkije kom

 3. meltem
  Geplaatst op 28 juni 2007 om 4:57 pm uur.

  Gea, je hebt natuurlijk gelijk wat dat douchen betreft..:o) Ik kon het even niet laten, maar de gevangenis an sich heeft niets te maken met de berichtgeving. Er moet gewoon even een negatieve ondertoon aan gegeven worden en daar kan ik me erg aan storen. Wat je over die Engelse meisjes zegt klopt helemaal, ik zie ze ook vaak genoeg in Turkije. Het is ook niet zo dat ik partij kies, er is nou eenmaal een aanklacht ingediend en die moet onderzocht worden. Pas als de Turkse autoriteiten hiermee klaar zijn kan de jongen vrijgelaten worden en niet eerder.

 4. CAMBAZZZZ
  Geplaatst op 29 juni 2007 om 4:13 pm uur.

  julli praten allebei BULL SHIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl