ma 18 december 2017, 15:45 uur

Lagere straffen na moord zakenman

Zes mannen en een vrouw uit Arnhem, Westervoort, Angelo en Apeldoorn zijn vandaag veroordeeld tot gevangenisstraffen, variërend van achttien maanden tot zestien jaar voor de moord op een Turkse zakenman. De straffen waren lager dan de officier van justitie had geëist.

Tegen drie verdachten was twintig jaar cel gevorderd, maar zij kregen respectievelijk zestien, vijftien en veertien jaar gevangenisstraf. De rechter acht niet bewezen dat het slachtoffer is gemarteld. Wel denkt hij dat het slachtoffer gruwelijke behandeld is. Eén hoofdverdachte heeft al laten weten in hoger beroep te gaan. Het lijk van de zakenman werd vorig jaar gevonden langs de A50 bij Beekbergen.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl