di 16 januari 2018, 09:00 uur

Cel dreigt voor medewerker bank

Het Openbaar Ministerie heeft twee jaar cel geëist tegen een 32-jarige Hagenaar die tien miljoen euro naar Turkije heeft weggesluisd bij de ABN Amro in Wassenaar. De man, een uitzendkracht, plunderde vorig jaar september rekeningen van zes nietsvermoedende klanten en maakte het geld over.

De bank slaagde erin het geld te onderscheppen en beperkte de schade. De zitting werd bijgewoond door de Lezersrechtbank van AD Haagsche Courant. Volgens de leden is niet alleen de verdachte, maar ook de bank lelijk in de fout gegaan. ,,Een uitzendkracht moet gecontroleerd worden.’’Er is 1 reactie

  1. paranoia
    Geplaatst op 23 juni 2007 om 2:54 pm uur.

    goed gedaaan man hehehehe lekker voor abn amro hheheheheheheh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl