vr 19 januari 2018, 06:37 uur

Slachtoffer steekpartij herdacht

Zo’n tweehonderd belangstellenden hebben vandaag de herdenkingsdiensten bijgewoond voor de donderdag doodgestoken Rahman Ari. Zowel ’s ochtends in een uitvaartcentrum als ’s middags in een Turkse moskee aan de Rotterdamse Oranjeboomstraat namen zij afscheid van het 18-jarige slachtoffer.

De inwoner van de Maasstad kwam donderdagavond om het leven bij een steekpartij die zich rond 21.30 uur in de Persoonshaven voordeed. De dader reed op een fiets, waarop hij werd aangesproken door een groep die aan het voetballen was. Eén van hen had de fiets als de zijne herkend. De dader trok ineens een mes en stak het slachtoffer neer. Kort daarna bezweek de 18-jarige man aan zijn verwondingen.

Een eveneens 18-jarige Rotterdammer heeft zich zondagavond bij de politie aangegeven voor het doodsteken van zijn leeftijdsgenoot. Hij heeft volgens de politie een bekentenis afgelegd.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl