do 18 januari 2018, 12:44 uur

OM waarschuwde geliquideerde Imaç

TurkiyemsporOud-voorzitter Nedim Imaç van de Amsterdamse voetbalclub FC Turkiyemspor, die in februari werd doodgeschoten, is vorig jaar gewaarschuwd dat hij risico’s liep. Dat heeft persofficier van justitie Hanneke Festen zaterdag gezegd.

Het Openbaar Ministerie (OM) lichtte hem in toen kroongetuige Peter la S. vertelde dat er plannen waren om Imaç te vermoorden.

Toen La S. zijn verklaring aflegde, was nog niet zeker dat hij als kroongetuige mocht worden ingezet. ”Wij achtten die verklaring betrouwbaar en hebben Imaç laten weten dat er een dreiging bestond”, aldus Festen na een publicatie in De Telegraaf.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl