wo 17 januari 2018, 19:15 uur

Weer protest tegen regering in Turkije

Massaal protest in TurkijeDuizenden Turken hebben zaterdag in de westelijke stad Denizli gedemonstreerd tegen de pro-islamitische regering. Op 22 juli neemt de regering van premier Recep Tayyip Erdogan het in vervroegde parlementsverkiezingen op tegen de seculiere oppositie.

Eerder gingen de Turken in groten getale de straat op in de steden Ankara, Istanbul, Izmir en Samsun. De demonstraties begonnen in april, nadat Erdogan partijgenoot en minister van buitenlandse zaken Abdullah Gül had voorgedragen voor het presidentschap.Laat als eerste een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Video: Erdogan veroordeelt bloed...
Het laatste nieuws van Lokum.nl